Accés a la seva reserva

Ho sentim, dades incorrectes

No cal registrar-se

On puc trobar aquesta informació?

Apartaments Sa Caleta

POLÍTICA DE PRIVACITAT

En compliment del REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d'Abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, l'informem que les dades personals proporcionades per vostè a través del lloc web www.apartamentssacaleta.com ((d'ara endavant el lloc web), seran tractades en els següents termes:

Responsable del tractament

Les dades personals recollides a través d'aquest lloc web seran tractades per BELLOROFON DOS S.C., amb domicili per a l'exercici de drets a SANT ANTONI MA. CLARET, 36 - 07760 CIUTADELLA DE MENORCA (Illes Balears). Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Finalitats del tractament

  • Mantenir-lo informat sobre els nostres productes i serveis, quan així ens ho sol·liciti a través dels formularis del lloc web o per correu electrònic.
  • Donar resposta i gestionar les seves consultes, comentaris i suggerències, si s'escau.
  • Gestionar la seva participació en presents i futurs processos de selecció, en cas que ens faci arribar les seves dades (inclòs el seu curriculum) amb aquesta finalitat.
  • Obtenir informació sobre l'ús del lloc web, analitzant el nombre de pàginas visitades, el nombre de visites, així com l'activitat dels visitants i la seva freqüència d'ús. A aquest efecte, el RESPONSABLE utilitza informació estadística elaborada pel Proveïdor de Serveis d'Internet que no permet la identificació de l'interessat en cap moment.

Legitimació

Consentiment. Les dades personals obtingudes a través dels formularis del lloc web seran tractades únicament en base al consentiment otorgat per l'interessat, a través de l'acceptació de la casella disposada per a ta fi. Aquest consentiment pot ser retirat en qualsevol moment.

Interès legítim del responsable. La informació estadística obtinguda del lloc web serà tractada sobre la base de l'interès legítim del responsable. Aquesta informació no permet identificar a l'usuari.

Destinataris

Les dades personals obtingudes a través del lloc web no seran comunicades a tercers, excepte obligació legal.

Conservació

Les dades personals facilitades per l'usuari per rebre comunicacions comercials, seran conservades mentre l'interessat no sol·liciti la seva supressió o retiri el seu consentiment.

Quan l'usuari enviï les seves dades personals per participar en processos de selecció del RESPONSABLE, les dades seran tractades per participar en els processos de selecció oberts en aquell moment., En cas que la xseva candidatura no resulti seleccionada, es conservaran les seves dades durant un període de dos anys amb la finalitat de poder comptar amb la seva participació en futurs processos de selecció.

Quan l'usuari enviï les seves dades per contactar amb el RESPONSABLE, realitzar consultes o suggeriments, les dades es conservaran mentre siguin necessàries per a tal fi i puguin derivar-se responsabilitats del tractament realitzat.

Les dades estadístiques derivades de l'anàlisis del trànsit i visites al nostre lloc web seran conservades durant un termini de tres anys.

Drets

Pot exercir els drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament, mitjançant escrit adreçat a SANT ANTONI MA. CLARET, 36 - 07760 CIUTADELLA DE MENORCA (Illes Balears). Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. En cas de disconformitat amb el tractament, també té dret a presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).

Política de protecció de menors

Qui facilita les dades a través dels formularis d'aquesta Web i accepta el seu tractament declara formalment ser major de 14 anys.

Queda prohibit l'accés i l'ús del lloc web a menors de 14 anys d'edat.

El RESPONSABLE recorda a les persones majors d'edat que tinguin al seu càrrec a menors, que serà de la seva exclusiva responsabilitat si algun menor incorpora les seves dades per sol·licitar algun producte o servei.

També els informa que existeixen programes informàtics per acotar la navegació mitjançant el filtre o bloqueig a determinats continguts.

Tractament derivat de l'ús de les xarxes socials

En seguir el nostre perfil a les diferents xarxes socials que emprem l'usuari ha donat el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals conforme a la política de privacitat de la corresponent xarxa social. Igualment, l'usuari consent expressament l'accés i tractament de les dades contingudes al seu perfil per part del RESPONSABLE i que les notícies publicades sobre els productes i serveis oferts pel RESPONSABLE apareguin al seu mur. La petició de l'usuari per connectar amb el RESPONSABLE, implica necessàriament el seu consentiment per als tractaments assenyalats, éssent aquésta la base legal del tractament. Les dades es conservaran mentre l'interessat no sol·licitui la seva oposició o retiri el seu consentiment, podent-ho fer en qualsevol moment.

Els comentaris i continguts publicats a les xarxes socials es convertiran en informació pública, per la qual cosa els usuaris hauran de tenir especial cautela quan decideixin compartir la seva informació personal. El RESPONSABLE no es fa responsable de la informació que els usuaris incorporin a les carxes socials que gestiona. No obstant això, les persones, les dade de les quals es trobin publicades o incloses a comentaris, podran sol·licitar al RESPONSABLE la cancel·lació d'aquestes.

Avantatges de reservar directament amb nosaltres

El millor
preu online

Al nostre web trobareu la tarifa més econòmica

Reserves
segures

Sistema segur i fàcil d'emprar amb confirmació immediata

Les millors
condicions

Aquí trobareu les millors condicions de reserva

Ofertes i
descomptes

Promocions disponibles tan sols al nostre web